Tämä verkkosivu käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt ja tiedostat evästeiden käytön. Lue lisää

Tietosuojakäytäntö

Tietosuoja- ja evästeilmoitus

Tätä dokumenttia päivitettiin viimeksi 12.1.2021.

  1. JOHDANTO

Mozebra Limited on kunnioittaa ja suojaa yksityisyyttäsi ja antamiasi henkilökohtaisia tietojasi voimassaolevien tietosuojalakien ja -asetusten mukaisesti.

Henkilötietojasi käsitellään tämän Tietosuojailmoituksen mukaisesti. Mozebra Limited saattaa saada tietoja minkä tahansa Mozebra-nettisivuston kautta, ollessamme puhelinyhteydessä tai muilla tavoin.

Tämä tietosuojailmoitus selventää, miksi ja miten henkilötietoja kerätään ja miten ne suojataan. Niissä tapauksissa, joissa tietoja voidaan pitää arkaluontoisina, meillä on käytössämme lisätoimenpiteet, joilla suojaamme tietoja.

Ole ystävällinen ja tutustu seuraavaan ilmoitukseen huolellisesti, jotta ymmärrät, miten käsittelemme henkilötietojasi.

  1. KEITÄ ME OLEMME?

Wishmaker.com on Maltalle rekisterinumerolla C72296 rekisteröidyn Mozebra Limitedin omistama tuotemerkki (viitataan tästä lähtien "Mozebra" ja/tai “Wishmaker "). Yrityksen rekisteröintiosoite on Triq Paceville Avenue no. 6, St Julians STJ 3109, Malta. Nettisivua Wishmaker.com ylläpitää Bethard Group Limited, joka on rekisteröity Maltalle rekisterinumerolla C69565 ja osoitteella Paceville Avenue 6, St. Julians STJ3109, Malta.

Henkilötiedot säilytetään Bethard Groupin järjestelmissä ja sitä hallinnoidaan alla kuvaillulla tavalla. Sivustoa operoi Mozebra Limited (viitataan tästä lähtien "White Label" sekä "Wishmaker"), jolla on täysi oikeus käyttää kaikkea Bethard Groupin säilyttämiä henkilötietoja operoidakseen Wishmaker.com-sivustoa.

Mozebra Limited käsittelee kaiken tämän sivun kautta kerätyn henkilötiedon. Näin ollen kaikki tämän dokumentin viittaukset "Wishmakeriin" ja "meihin" viittaavat Wishmaker -sivustoon.

Tulet vastaanottamaan viestejä suoraan Wishmakerilta ja kaikki henkilötietojen hallintaan liittyvät oikeudet luovutetaan Wishmakerille. Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoistasi tai niiden käytöstä, ole hyvä ja ota yhteyttä tietosuojavirkailijaamme suoraan sähköpostitse dpo@wishmaker.com.

  1. MITÄ TIETOJA KERÄÄMME

Seuraavan tyyppisiä tietoja saatetaan kerätä, kun käytät palvelujamme:

• Tieto jota keräämme sinusta: Tiettyä tietoa kerätään automaattisesti kun käytät sivustoamme. Tämä tieto sisältää teknistä tietoa käyttämästäsi laitteista (kuten esimerkiksi malli, käyttöjärjestelmä, IP-osoite, selaintyyppi, mobiililaitteen tunnistin), kirjautumistieto, tietoliikennedata, online-selailutottumukset sekä muuta tietoa siitä, miten käytät tuotteitamme.
• Tieto jota annat meille: Rekisteröityessäsi annat meille henkilötietosi, joita ovat muun muassa etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sukupuoli, syntymäaika, sähköpostiosoite ja asuinmaa. Jatkossa saatamme myös pyytää sinulta lisätietoa ja asiakirjoja, kuten valokuvallisen henkilötodistuksen, pankkikortin, tiliotteen, todistuksen varallisuuden lähteestä, todistuksen tulojen lähteestä, talouslaskun ja muuta tarvittavaa tietoa. Säilytämme jäljenteitä viestinnästämme, jota on käyty sähköpostin, verkkosivun, puhelimen tai minkä tahansa muun välineen kautta. Saatamme kuunnella tai nauhoittaa puhelinkeskusteluja. Toimimme tällä tavalla varmistuaksemme, että olemme noudattaneet antamiasi ohjeita ja toimeksiantoja, ratkaistaksemme käsittelyssä olevia ongelmia tai muita asioita, täyttääksemme lainsäätäjän vaatimukset, parantaaksemme palveluamme, kouluttaaksemme henkilökuntaamme ja estääksemme tai huomataksemme rikollista tai petollista toimintaa.
• Tieto kolmansilta osapuolilta: Saatamme saada henkilötietoja sinusta myös toisten organisaatioiden kautta, kuten tunnistuspalveluita tarjoavien yritysten, luottotietoja tarjoavien tahojen ja petosten torjuntaan perehtyneiden yritysten kautta.
• Julkiset tiedot: Pyrkimyksissämme edistää vastuullista pelaamista arvioimme asiakkaidemme taloudellista tilannetta pelata. Pyrimme estämään, ettei tuotteitamme ja palvelujamme käytetä laittomiin tarkoituksiin. Tarkkailemme sellaisten tilien aktiivisuutta, joilla saattaa ilmetä riskejä. Näissä tapauksissa saatamme tarkistaa tietoja julkisista lähteistä, kuten esimerkiksi sosiaalisen median sivuilta, kiinteistöomistusta koskevista tiedoista ja maksukyvyttömyysrekistereistä. Vaikka tämä tieto on julkista, olemme edelleen hyvin varovaisia yksityisyytesi suhteen ja tarkistamme näitä tietoja ainoastaan, mikäli se on ehdottoman välttämätöntä.

  1. LÄHTÖKOHDAT TIETOJEN KERÄÄMISELLE

Wishmaker kerää, käsittelee ja säilyttää henkilötietoja seuraavista syistä:

• kun se palvelusopimuksen täyttymisen vuoksi on välttämätöntä (palvelujen ja tuotteiden mahdollistamiseksi ja siten sopimuksemme täyttämiseksi, kuten esimerkiksi tilin rekisteröinnin tai vahvistamisen vuoksi ja hallinnollisista syistä. Säännöt & Ehdot, jotka rekisteröinnin yhteydessä olet hyväksynyt, muodostavat sopimuksen ja palvelujen säännöt); "Palvelujen hallinnointia varten" sisältää salasanojen muistutuksia ja palveluviestejä, kuten nettisivujen huoltotoimenpiteitä tai päivityksiä Yksityisyydensuoja ja Evästeet -käytäntöihin tai Käyttöehtoihin.
• noudattaaksemme laillisuus- ja sääntelyvelvoitteitamme, mukaan lukien vastuullista pelaamista koskevia säännöksiä ja rahanpesusäännöksiä. Saattaa olla, että meitä vaaditaan hyödyntämään ja säilyttämään henkilötietoja kuten lääketieteellisiä tietoja minkä tahansa epäilyttävän käytöksen, petollisen toiminnan, rikoksen, ongelmapelaamisen tai muun mahdollisen riskin estämiseksi, havaitsemiseksi tai tutkimiseksi.
• pelaajan ohjaaminen oikean maan sivustolle lisenssimme ehtojen mukaisesti;
• palveluidemme tarjoaminen ainoastaan oikeutetuille henkilöille;
• jotta voidaan seuloa pelaajia petosten torjumistarkoituksessa;
• kaikenlaisen rikollisen toiminnan torjumiseksi, löytämiseksi ja mahdollisen rikoskanteen nostamiseksi;
• henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ja rahalähteen löytämiseksi minkä tahansa maksutapahtuman yhteydessä;
• tuotteidemme ja palvelujemme suoramarkkinointiin liittyvää yhteydenpitoa varten. Rekisteröintisi yhteydessä sinulta kysytään, haluatko vastaanottaa markkinointiviestintää. Voit valita olla vastaanottamatta suoramainontaa lainkaan. Voit myös valita, mistä lähteestä suoramainontaa haluat vastaanottaa. Näitä asetuksia on mahdollista muuttaa milloin tahansa. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen dpo@wishmaker.com tietosuojasta vastaavalle henkilölle.
• mistä tahansa tarvittavasta laillisesta syystä. Siinä tapauksessa henkilötietosi kuitenkin turvataan, eikä niitä käytetä millään epäoikeudenmukaisella tavalla. Henkilötietoja ei käsitellä siten, että se loukkaisi henkilön oikeuksia, vapautta tai henkilöä itseään (kuten sinua) millään tavalla. Voidaksemme määrittää, voidaanko tietojasi käsitellä, otamme huomioon useita tekijöitä, kuten mitkä ovat kohtuulliset odotuksesi tietojen käsittelylle, millainen on tietojen luonne ja millainen on käsittelyn vaikutus sinuun.

Jos käsittelemme tietojasi laillisuusperustein, sinulla voi olla oikeus saada pyynnnöstä raportti arviosta. Sinulla saattaa myös olla oikeus vastustaa tietojesi käyttöä.

Tietoja käsitellään laillisin perustein seuraavista syistä:

• personaidaksemme tuotteitamme - eli tarjotaksemme räätälöidympää asiakaspalvelua. Mikäli et halua personoituja palveluita, voit poistaa asetuksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen dpo@wishmaker.com.
• parantaaksemme tuotteitamme ja palvelujamme - analysointi- ja tutkimustarkoituksissa, kuten tehdessämme tilastollisia analyyseja ja trendianalyysejä tai selvittääksemme, mitkä ovat suosikkituotteita ja -palveluita ja parantaaksemme niitä;
• pitääksemme yhteyttä sinuun. Tämä pitää sisällään: vastaaminen kyselyihin, tiedusteluihin ja valituksiin, ohjaaminen vastuullisen pelaamisen asiantuntijoille sekä pelaajakokemuksen parantamiseen tähtäävät toimet. Käytämme lokeja toistuvien ohjelmisto-ongelmien ratkomiseksi sekä yhteydenpitoon kampanjoista tai kilpailuista, joihin olet osallistunut. • pelikokemuksesi turvaamiseksi entisestään - verkon turvallisuusnäkökohdat ovat meille pelintarjoajana hyvin tärkeää.

Niissä tapauksissa, joissa tietoja voidaan pitää arkaluontoisina, käsittelemme niitä ainoastaan jos:

• olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi;
• se on välttämätöntä velvoitteidemme hoitamisen ja erityisten oikeuksiemme tai lainsäädännön kannalta;
• olet itse julkistanut kyseiset tiedot;
• se on välttämätöntä oikeudellisten vaatimusten noudattamiseksi tai puolustamiseksi;
• se on välttämätöntä noudattaaksemme yleistä etua tai EU:n tai sen jäsenvaltion lakia.

Mikäli et toimita meille jotakin tiettyä henkilötietoa, saattaa se aiheuttaa sen, ettemme kykene tarjoamaan sinulle tuotteitamme tai palvelujamme.

  1. EVÄSTEET

Evästeet ovat tärkeitä sivuston toiminnallisuuden ja turvallisuuden takaamisessa. Käytämme evästeitä myös tehdäksemme sivuistamme nopeammat, helpommat ja personoidummat juuri sinulle.

Tämän johdosta evästeet keräävät joitain henkilökohtaisia tietoja sinusta. Voit valita, hyväksytkö vai hylkäätkö tietyntyyppiset evästeet ja hallinnoida tätä ominaisuutta oman laitteesi selaimen asetuksissa. Näytämme evästeilmoituksemme, kun vierailet sivustollamme. Ole hyvä ja tutustu Evästekäytäntöömme saadaksesi lisätietoa.

  1. KOSKA ME LUOVUTAMME HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI?

Joissain tilanteissa Wishmaker jakaa tietojasi kolmannen osapuolen kanssa. Tarkistamme, että yritykset, joiden kanssa työskentelemme, antavat tiedoillesi saman suojan kuin mekin. Sekä Wishmaker että ko. yritykset ovat velvoitettuja käsittelemään tietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Seuraavissa tilanteissa luovutamme tietoja kolmannelle osapuolelle:
• Tiedottaaksemme tärkeistä tuotteita tai palveluita koskevista muutoksista ja kehityksestä;
• Jos sääntelyelin on meidät määrännyt tekemään niin;
• Saatamme valtuuttaa pelaajan rahoituslaitoksen ilmoittamaan tietoa, mikäli säätelyelin tätä vaatii;
• Kun tarkoituksena on vakiinnuttaa, toimeenpanna tai puolustaa laillisia oikeuksiamme;
• Petosten tutkinta- ja valvontatarkoituksessa sellaisiissa tapauksissa, joissa Wishmakerilla on perusteltu syy epäillä väärinkäytöksiä;
• Kun käytämme henkilöllisyyden todentamisessa auttavia tahoja;
• Kun toimimme palveluntarjoajien kanssa, jotka mahdollistavat palvelumme toimittamisen. Näitä ovat esimerkiksi rahoituslaitokset ja maksujenvälittäjät;
• Kun toimimme niiden kolmannen osapuolien kanssa, jotka ovat tuoneet sinut asiakkaiksemme;
• Kun toimimme ulkopuolisten valvontaelimien kanssa, jotka tarkastelevat sitä, miten hyvin olemme noudattaneet lakeja ja säännöksiä.

  1. TIETOJEN SIIRTO EU:N ULKOPUOLELLE

Tällä hetkellä emme siirrä henkilötietojasi ETA -alueen ulkopuolelle.

Mikäli näin tapahtuisi yritysryhmämme sisällä tai liikekumppaneillemmme, pidämme kaikin mahdollisin tavoin huolen siitä, että kaikki tiedonkäsittely tapahtuu samalla tavalla kuin ETA -alueella.

  1. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme tietojasi vain niin pitkään kun se on kohtuullisen tarpeellista suorittaaksemme yllämainitut toimenpiteet ja hoitaaksemme tyydyttävästi lailliset velvoitteemme. Kun lopetat palveluiden käytön, säilytämme henkilötietojasi vähintään lainsäätäjän asettaman vähimmäisajan. Saatamme säilyttää henkilötietojasi pidempään turvataksemme itsemme mahdollisten laillisten vaatimusten varalta.

Tiettyjä tietoja säilytetään 10 vuotta palvelun käytön lopetettuasi.

  1. OIKEUTESI JA OMAT VALINTASI TIETOJESI SUHTEEN

Henkilökohtaiset tietosi ovat sinun tietojasi ja sinulla on useita oikeuksia niitä koskien. Sinulla on:

• Oikeus saada tietoa: Sinulla on oikeus tietää mitä tietoa sinusta on kerätty ja käytössä.
• Oikeus omiin tietoihisi: Sinulla on oikeus pyytää ote henkilökohtaisista tiedoistasi, joita meillä sinusta on. Kyseessä on henkilötietolain mukainen omien tietojen tarkastuspyyntö. Jos haluat tehdä pyynnön, ole ystävällinen ja ota yhteyttä asiakastukeen tai tietosuojavirkailijaan (DPO): dpo@Wishmaker.com.
• Oikeus tulla unohdetuksi: Joissain tapauksissa voit pyytää meitä poistamaan hallussamme olevat henkilökohtaiset tietosi. On huomattava, että tämä ei vapauta meitä muiden lakien mukaisista säilytysoikeuksista. Voit pyytää tulla unohdetuksi, kun:
• tieto ei ole enää tarpeen suhteessa siihen tarkoitukseen, mihin se on alun perin kerätty (kuten on selitetty yksityisyystiedotteessamme);
• olet aiemmin antanut suostumuksesi tietojesi käyttöön, mutta päättänyt vetäytyä siitä ja me emme pysty oikeuttamaan säilytystä muulla tietosuojalaissa olevalla klausuulilla;
• käsittelemme tietoja perustelluista eduistamme ja emme voi osoittaa ylivoimaisia perusteltuja syitä jatkaa tietojen käsittelyä;
• meillä ei ole tietosuojalain mukaista laillista perustetta käsitellä tietoja;
• data tulee poistaa, jos laki edellyttää sitä.
• Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Sinulla on oikeus saada itsellesi henkilötietosi, jotka olet meille toimittanut yleisesti käytössä olevassa koneellisesti luettavissa olevassa muodossa. Tämän johdosta voit vastaanottaa ja uudelleen käyttää tietojasi omiin tarkoituksiisi erilaisten palveluiden yhteydessä. Tämä oikeus koskee vain tietoja, jotka olet antanut meille suoraan, jotka on prosessoitu automaattisesti ja jotka on prosessoitu sinun hyväksynnälläsi tai siksi, että tiedot ovat olleet välttämättömiä palvelun tarjoamiseksi.
• Oikeus tietojen oikaisuun: Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä pyytääksesi tiedon korjausta ja oikaisua ylläpitämistämme virheellisistä tai epätäydellisistä henkilötiedoistasi.
• Oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä: Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käyttöä tietyissä olosuhteissa.
• Oikeus kieltää henkilötietojen käsittely: sinulla on oikeus kieltää tietojesi käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin (mukaan lukien profilointi); henkilötietojen käsittely, joka liittyy tieteelliseen ja historialliseen tutkimukseen tai tilastotarkoituksiin. Voit peruuttaa suoramarkkinoinnin klikkaamalla linkkiä viestin alaosassa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
• Oikeus peruuttaa suostumus: Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käytöstä myynti- ja markkinointitarkoituksiin milloin tahansa ottamalla yhteys asiakaspalveluun tai sähköpostilla osoitteeseen dpo@wishmaker.com.
• Oikeus olla olematta automatisoidun prosessoinnin kohteena: Käytämme joskus järjestelmiä, joiden avulla teemme henkilötietoihisi perustuvia automatisoituja päätöksiä. Nämä automatisoidut päätökset voivat vaikuttaa tuotteisiin, palveluihin, palveluiden käyttöoikeuteen tai muihin toimintoihin, joita tarjoamme sinulle nyt ja tulevaisuudessa. Sinulla on oikeus vastustaa automatisoinnin perusteella tehtyjä päätöksiä, ja sen sijaan pyytää, että ihminen tekee päätöksen. Tämä pätee myös henkilötietoihin, joita käytetään suoramarkkinointitarkoituksiin (profilointi mukaan lukien).
Tämä ei päde mikäli prosessointi on: • välttämätöntä sopimuksen toteuttamiseksi; tai • lainsäätäjän valtuuttamaa.

  1. TIETOJESI SUOJAAMINEN

Käsittelemme tietojasi erittäin huolellisesti ja täsmällisellä tavalla. Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi, jotka olet uskonut meidän haltuumme. Teemme kaikki tarpeelliset toimenpiteet varmistaaksemme, että kaikkea sivustojemme kautta kerättyä tietoa käsitellään turvallisesti ja tämän asiakirjan linjauksien mukaisesti ja tiukkoja tietosuojastandardeja noudattaen.

Yritämme toteuttaa ISO27001 -tietoturvastandardin periaatteita niin paljon kuin mahdollista. Neljännesvuosittain tehtävissä tietoturvatarkastuksissa varmistamme oman toimintamme moitteettomuuden.

  1. OTA YHTEYTTÄ

Mikäli haluat saada lisätietoa henkilötiedoistasi tai miten niitä käytämme, ole ystävällinen ja ota yhteyttä sähköpostitse tietosuojahenkilöömme dpo@wishmaker.com. Huomaathan, että vastaamme sinulle toimistoaikoina.

  1. VALITUKSET

Mikäli haluat tehdä valituksen siitä, miten henkilötiteojasi käsittelemme, ole ystävällinen ja ota yhteyttä meihin sähköpostitse dpo@wishmaker.com

Mikäli et ole tyytyväinen vastaukseemme tai koet, että emme käsittele henkilökohtaisia tietojasi lain mukaisella tavalla, voit jättää valituksen johtavalle tietosuojaviranomaiselle - the Office of the Information and Data Protection Commissioner (IDPC) – tai kansalliselle tietosuojavaltuutetulle.

  1. MUUTOKSIA TIETOSUOJAILMOITUKSEEMME

Wishmaker varaa oikeuden tarkistaa, lisätä tai muokata tätä asiakirjaa tarpeen mukaan. Ole ystävällinen ja tarkista tämä sivusto aika ajoin.

Mikäli tietosuojailmoitukseen tehdään oleellisia muutoksia, saat niistä ilmoituksen ennen kuin muutokset astuvat voimaan. Tämä ennakkoilmoitus antaa sinulle sopivan harkinta-ajan ymmärtää, mistä muutoksissa on kyse ennen kuin ne astuvat voimaan ja aikaa päättää, haluatko hyväksyä nämä muutokset. Mikäli et hyväksy muutoksia tietyn aikarajan kuluessa, saattaa olla, ettemme enää jatkossa pysty sinulle tarjoamaan tuotteitamme ja palvelujamme.